Saturday, February 18, 2012

Cali, Brieghlyn, & Dalton's new cousin Sienna was born on August 29th, 2011!!


Yes...Yes...I know...I am really lagging this time! Sorry folks!!! But I have pictures now!! lol Better late than never right?? lol This above picture is Sienna with her brother Liam :)
Sienna 2 months
Sienna Newborn (a couple weeks)
She is such a cutie!!! We are hoping to get to see her soon :)

2 comments:

maddsolutiononline said...

Dacã te-ai sãturat de numãrul usilor care þi-au fost închise în fatã, înscrie-te la un curs calificare si asigurã-ti mãcar o usã deschisã. Datoritã programelor de formare pe care le derulãm, caltitatea unui curs calificare este la cel mai înalt nivel, garantându-ti performanþa si oferindu-ti cheia succesului. Alege varianta potrivitã tie si înscrie-te la un curs calificare Expert Training!

Unknown said...

Dacă eşti în căutarea celor mai noi informaţii despre Bursa de marfuri, TRANS.eu îţi vine în ajutor cu peste 200.000 de firme de transport din toată Europa. Bursa de marfuri de pe platforma noastră oferă clienţilor interesaţi detalii despre încărcăturile disponibile, mărfuri retur şi camioane disponibile. Punând la dispoziţia clientului o grafică şi funcţionalitate în bursa de marfuri, de cea mai înaltă calitate, TRANS.eu este cea mai bună alegere.